Husqvarna moottorisahat

Valikoimassamme on niin "raskaan sarjan" ammattikoneita kuin pienempiä kuluttajakäyttöön tarkoitettuja sahoja.

Pienempi ympäristökuormitus

On sanomattakin selvää, että luonto on meille etusijalla ja yhteinen huolenaihe. Yhdessä voimme pienentää ympäristölle koituvaa kuormitusta. Kaikissa Husqvarnan moottorisahoissa on ainutlaatuinen X-TORQ®-moottori, joka vähentää polttoaineenkulutusta ja pakokaasupäästöjä maailman tiukimpien päästöjä koskevien säädösten mukaisesti.

Monipuolinen ja turvallinen käyttö

Tiedämme, että turvallinen ja vakaa toiminta on metsänhoidossa ensisijaisen tärkeää. Voit luottaa Husqvarna-moottorisahan käytön turvallisuuteen ja monipuolisuuteen.

Yhdistetyn rikastin-/sammutinkytkimen ansiosta moottorisaha on helppo käynnistää, eikä se tulvi. Keskipakovoimalla toimiva ilmanpuhdistusjärjestelmä vähentää kulumista ja pidentää suodattimen puhdistusvälejä. Smart Start® -ominaisuus vähentää käynnistysnarun vastusta jopa 40 %. Se varmistaa koneen nopean ja vaivattoman käynnistyksen.

#

Husqvarna metsänraivaussahat

Kevyt, vahva ja monipuolinen kone on valmis käytettäväksi haastavissa olosuhteissa sekä pitkäkestoisissa ja vaativissa metsätöissä. Lyhyempi runkoputki ja kulmavaihde parantavat käsiteltävyyttä ahtaissa paikoissa ja helpottavat suunnattua kaatoa.

Myös ergonomia ja taloudellisuus ovat meille tärkeitä tekijöitä. Husqvarna-raivaussahan moottori takaa maksimitehon, mutta pienet tärinät ja vähäisen polttoaineenkulutuksen.

Tavoitteemme: Mahdollisimman pienet päästöt

Jaamme huolesi ympäristöstä, sillä se on myös meille ensisijaisen tärkeä. Siksi kaikissa raivaussahoissamme on ainutlaatuinen X-Torq®-moottori. Se pienentää pakokaasupäästöjä jopa 75 % ja polttoaineenkulutusta noin 20 %.

Aina valmis ja helppo käsitellä

Husqvarnan metsänraivaussahoissa on automaattisesti palautuva sammutinpainike. Kun kone sammutetaan, sammutinpainike palaa automaattisesti käynnistysasentoon käynnistyksen helpottamiseksi. Raivaussaha on aina käyttövalmis.

Ylläpito on vaivatonta ja magneettisen lukkotapin ansiosta terävarustuksen vaihtaminen on turvallista, nopeaa ja helppoa.

#