Vihdoinkin - standardiemme mukaisia akkukoneita

Akkukäyttöisiä, ulkokäyttöön tarkoitettuja työkoneita on ollut saatavilla jonkin aikaa. Tekniikan tehokkuus ei kuitenkaan ole aiemmin ollut sillä tasolla, jota Husqvarna edellyttää tuotteiltaan. Nyt tilanne on muuttunut. Tutustu Husqvarnan akkutuotesarjaan, johon kuuluu moottorisahoja, puhaltimia, trimmereitä, pensasleikkureita ja ajoleikkuri.

http://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/akkutuote/

Ainutlaatuista tehoa

Sähkömoottorin pieni koko voi antaa väärän vaikutelman. Akkukäyttöisten koneidemme vääntö on nimittäin suurempi kuin monissa bensiinikäyttöisissä malleissa. Tämä on tulosta lentokoneen pienoismallien tutkimisesta. Niiden pienet ja kevyet moottorit ovat erittäin tehokkaita ja suorituskykyisiä ja kiihtyvät nopeasti matalissa nopeuksissa. Käytimme innoituksen lähteenä lentokoneen pienoismallia ja kehitimme ainutlaatuisen ja kestävämmän harjattoman Husqvarna-moottorin, jossa paino, kestävyys ja suorituskyky yhdistyvät erinomaisella tavalla. Kun tähän yhdistetään voimakas 36 V:n Li-ion-akku, tuloksena on todella tehokas kone, joka leikkaa hyvin myös korkeaa, tiheää ja kosteaa nurmikkoa. Kokeile itse. Se on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen useimpiin käyttäjiin.

Unohda melu ja päästöt ja nauti mukavuudesta

Kun teet töitä akkukäyttöisillä koneillamme, ilahdut varmasti pakokaasujen ja tärinän puuttumisesta. Näiden lisäksi iloa tuottaa erittäin hiljainen moottori – tätä ominaisuutta arvostavat todennäköisesti myös naapurisi. Akkukoneidemme melutaso on itse asiassa jopa 13 dB(A) alhaisempi kuin polttomoottorilla varustettujen koneiden, joten ero on erittäin merkittävä. Kun melutaso alenee 3 dB(A), sen katsotaan yleensä puolittuvan.

Kannettavat akkukoneemme ovat rakenteeltaan kompakteja ja kapeita, ja niiden etukahva on lähellä painopistettä. Tämän ansiosta ne ovat kevyitä ja hyvin tasapainotettuja, mikä takaa työskentelymukavuuden kaikissa tilanteissa.

Sama akku sopii kaikkiin laitteisiin

Yksi Husqvarnan akkutuotesarjan kätevimmistä ominaisuuksista on se, mikä niitä yhdistää. Li-ion-akku (36 V) on suunniteltu vaativaan ja pitkäkestoiseen käyttöön ja sopii käytettäväksi kaikissa* kannettavissa koneissamme sekä ajoleikkurissa. Toisin sanoen voit nopeasti siirtää akun vaikkapa trimmeristä puhaltimeen, moottorisahaan tai pensasleikkuriin ja jatkaa työskentelyä.

Voit siis täydentää valikoimaasi ostamalla seuraavan koneen ilman akkua tai hankkia ylimääräisen akun ostamatta uutta konetta. Näin voit valita parhaiten tarpeisiisi sopivan akkukokoonpanon.

*Moottorisahoissa on aina käytettävä BLi150-akkua