Kaunis nurmikko tekemättä itse mitään!

Ajattele, kuinka ihana olisi kesällä lakata ajattelemasta ruohonleikkuuta tai lopettaa riitely leikkuuvuoroista ja puuhata jotain muuta mukavaa. Husqvarna Automowerin oston jälkeen ajattelet, että miksi et tehnyt sitä jo aiemmin. Nyt on aika unohtaa ajatukset, etteikö robottileikkuri todellakin toimisi lähes kaikenlaisilla pihoilla. Jos epäilet asennustaitojasi tai sinua vaivaa ajanpuute, tulemme asentamaan Automowerin pihaasi täysin käyttövalmiiksi.

Meiltä saat: Uusimmat Automower mallit, asennuspalvelun, teknisen neuvonnan, varaosat ja ohjelmapäivitykset.

Tulemme veloituksetta katsomaan soveltuuko Husqvarna Automower pihaasi ja samalla näemme, mikä Automower malleista on juuri sinulle sopivin. Olemme toimineet Husqvarna Automowereiden kanssa vuodesta 1995, joten kokemusta löytyy!
#

Jos haluat täydellisen nurmikon työtä tekemättä, on Automower® oikea kone sinulle! Hiljainen, sähkökäyttöinen ja täysin automaattinen kone hoitaa työnsä itsenäisesti ja jättää sinulle aikaa muiden asioiden hoitamiseen. Automower® leikkaa rajatulla alueella huomaamattomasti ja koko ajan liikkuen satunnaisen liikeradan mukaan. Leikkuujäte on pientä silppua, joka maatuu nopeasti nurmikon luontaiseksi ravinteeksi. Sähkökäyttöinen Automower® on ympäristöystävällinen vaihtoehto, joka on täysin päästötön ja kuluttaa erittäin vähän energiaa.


  • Valitse Automower®-malli leikattavan alueen mukaan.
  • Suurten pyörien ansiosta Automower® kulkee helposti myös kumpuilevilla nurmikoilla ja sokkeloisilla pihoilla ja selviytyy jopa noin 45 %:n kaltevuuksista.
  • Automower® on vedenpitävä ja toimii hyvin myös sateella.
  • Käyttöpaneeli on erittäin yksinkertainen, ja se toimii kuten matkapuhelin. Voit valita asetukset yksilöllisten tarpeidesi mukaan.
  • Automower® on varustettu hälytyslaitteella ja suojattu varkailta, joten sen voi jättää vartioimatta. Jos Automower®-leikkurin yrittää ottaa luvatta käyttöönsä, se ei toimi ilman nelinumeroista käyttäjätunnusta.
  • Automower® on lähes äänetön, joten se ei häiritse naapureita, vaikka se tekisi työtään öisin.
  • Satunnainen liikerata takaa sen, että nurmikkoosi ei jää renkaan jälkiä.

Alla olevasta linkistä näet Automower valikoiman ja hinnat:

http://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/robottiruo...