Honda

Nelitahtisen Honda-trimmerin suunnittelussa on otettu huomioon kuluttajien toiveet ja vaatimukset perusteellisesti. Käyttömukavuus ja käsittelyn helppous sekä vaivattomasti aikaansaatu, viimeistelty leikkuujälki ovat asioita, joita jokainen trimmerin käyttäjä arvostaa.

www.honda.brandt.fi

# #

Husqvarna

Nurmikon reunojen trimmaus, ruohon leikkaaminen vaikeapääsyisissä paikoissa, isojen vadelma-ja nokkospehkojen sekä väärään paikkaan kasvaneiden pensaikkojen raivaus on usein aikaa vievää ja todella rasittavaa työtä. Husqvarnan laaja ruohoraivuri- ja trimmeri valikoima on suunniteltu monenlaisiin tehtäviin. Husqvarnan koneissa yhdistyvät teho, keveys ja helppokäyttöisyys.

www.husqvarna.com

# #

Stiga

Trimmeri siistii reunat leikkuun jälkeen. Se luo siistin yleiskuvan ja pääset eroon puiden ympärille ja käytävien ja aitojen viereen jäävistä ärsyttävistä ruohonkorsista. Jos sinulla on pienehkö tontti ja arvostat hiljaisia, ympäristöystävällisiä ja helppokäyttöisiä koneita, sähkötrimmeri on valintasi.

Bensiinikäyttöisellä trimmerillä on suurempi käyttöalue ja enemmän voimaa. Se on täydellinen työkalu puiden ja pensaiden ympäristöjen siistimiseen. Siimapää sopii parhaiten ruohon leikkuuseen, vesakkoterä heinän ja paksumman materiaalin leikkuuseen. Stigan mallistoon kuuluu kevyitä 2-tahtiraivureita sekä hiljaisia ja ympäristöystävällisiä 4-tahtiraivureita. Molempia on saatavana yhden tai kahden käden kahvoilla, osassa on taivutettu ja/tai taitettava varsi ja useimmissa on mukana valjaat.

http://www.stiga.fi/products/stiga_fi/kasityokalut/trimmerit.html

# #